Nieuw DYA boek verschijnt 26 april

DYA® | Van inzicht naar impact – de architectuur voorbij

… is de titel van Sogeti's nieuwste boek over architectuur!

 

Het boek Van inzicht naar impact gaat over veranderen. Veranderen is voor hedendaagse organisaties een essentiële competentie. Het doel van dit boek is organisaties te helpen een zodanige verandercompetentie te ontwikkelen dat ze de dynamiek van vandaag de dag met vertrouwen omarmen. De drijfveer achter het boek is de overtuiging dat om het veranderspel goed te spelen, disciplines als architectuur, businessanalyse, portfoliomanagement, programmamanagement en de besturing over dat alles heen, in een soepel werkend samenspel bijeen moeten komen.

 

Van inzicht naar impact gaat niet over methoden en processen, maar over interactie, samenwerking en het verbinden van veranderdisciplines. Vandaar ook de ondertitel: de architectuur voorbij. Het gaat uiteindelijk niet om de architectuur, maar om het bereiken van businessresultaten. Dat roepen we met z’n allen allang, maar wat betekent dat eigenlijk? Daar gaat dit nieuwe boek over. Lees de pre-publicatie van de inleiding om vast een indruk te krijgen.

Op 26 april wordt het boek officieel gelanceerd op de DYA dag 2013. Uiteraard bent u daar van harte welkom. Aanmelden voor de DYA dag kan hier.

11/04/2013